Jan van Renesseweg 6 te Renesse  |  Routebeschrijving
A A

Praktijkondersteuning

In onze praktijk is Karin Beukers werkzaam als praktijkondersteuner huisarts somatiek (POH-S). Zij heeft de zorg voor de diabetes-, astma- en COPD patiënten op zich genomen. Ze is verpleegkundige en heeft daarnaast aanvullende opleidingen gevolgd om deze zorg te kunnen leveren.

Als bij u de diagnose diabetes, astma of COPD wordt gesteld, wordt u verwezen naar het spreekuur van mw. Beukers. Op deze manier, een geprotocolleerde begeleiding van de patiënten, hopen wij de kwaliteit van de zorg voor die patiëntengroepen te verbeteren.

Daarnaast houdt zij, samen met de doktersassistente, ook een CVRM (cardiovasculair risicomanagement) spreekuur voor patiënten met een hoge bloeddruk of een hoog cholesterol.

De spreekuren vinden plaats onder supervisie van de huisarts en er vindt wekelijks overleg plaats tussen huisarts en praktijkondersteuner.

De praktijk is aangesloten bij de zorggroep PeriScaldes. Deze organisatie zet zich in voor kwaliteitsverbetering van de eerstelijnszorg aan chronisch zieken. Meer informatie over de zorggroep is te vinden op de website.

Actueel

04/06

Samen op de leefstijlroute, wandel je mee?

De Zeeuwse Leefstijlroute is een le...

Lees meer
09/03

Huisartsenpraktijk Renesse start met huisartsopleiding

Per 1 maart zijn we gestart met het...

Lees meer
Archief