Jan van Renesseweg 6 te Renesse  |  Routebeschrijving
A A

Nieuwe patiënten

Op deze pagina vindt u informatie voor nieuwe patiënten.

De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten.

Mensen die nieuw zijn komen wonen in Renesse, Ellemeet, Noordwelle of Serooskerke, kunnen zich melden bij de assistente om zich in te laten schrijven. U kunt alvast onderstaand formulier downloaden en volledig invullen en ondertekenen en u vervolgens melden bij de assistente voor de inschrijving. Neemt u dan ook een identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) mee.

Zou u zo vriendelijke willen zijn uw vorige huisarts op de hoogte te stellen van uw inschrijving bij huisartsenpraktijk Renesse? Het gebeurt regelmatig dat het medisch dossier niet, of te laat verstuurd wordt omdat de vorige huisarts niet op de hoogte is gesteld van de verandering. De huisarts heeft uw expliciete toestemming nodig om het dossier te verzenden.

Naast uw inschrijving kunt u ook toestemming geven om uw medische gegevens te delen via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het LSP maakt het mogelijk om (beknopte) medische gegevens uit uw dossier te delen met andere zorgverleners, bijvoorbeeld de specialist in het ziekenhuis of de dienstdoend arts op de huisartsenpost. Meer informatie over het LSP kunt u vinden op https://www.volgjezorg.nl/. Het toestemmingsformulier kunt u hieronder vinden.

Inschrijfformulier

Toestemmingsformulier LSP

Actueel

09/03

Huisartsenpraktijk Renesse start met huisartsopleiding

Per 1 maart zijn we gestart met het...

Lees meer
01/02

COVID 19 vaccinatie

We krijgen de laatste tijd veel vra...

Lees meer
Archief