Zoeken
Kies uw taal

Herhaalrecepten

Beste patiënt,

Door strengere eisen voor gegevensuitwisseling stoppen wij per 20 december met de mogelijkheid om losse medicatie te bestellen via het knopje “Herhaalrecepten bestellen” op onze website. Vanaf heden kunt u medicatie bestellen via de knop “Mijngezondheid.net”.

Met uw gezondheidsportaal kunt u online:

  • Uw medicatie herhalen
  • Vragen stellen via een e-consult
  • Gedeelde lab uitslagen bekijken
  • Uw dossier digitaal inzien
  • Gebruik maken van de Medgemak app

MijnGezondheid.net is bedoeld voor patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Renesse. U logt gemakkelijk in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digigd.nl.

U opent een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net door naar de website www.mijngezondheid.net te gaan.
Vervolgens klikt u op de grote knop “inloggen” op de hoofdpagina en logt u in (klik niet op aanmelden, bovenaan de website).

Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u digitaal het contract met huisartsenpraktijk Renesse.
Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Om veilig uw dossier open te zetten en uw privacy te waarborgen moet vervolgens ook de arts een handeling verrichten.
U zult begrijpen dat patiëntenzorg voorrang heeft boven administratieve handelingen en dat openzetten van uw dossier veilig, secuur en betrouwbaar moet gebeuren.
Hierdoor kan het even duren voordat u het dossier digitaal kunt inzien.

Naast het bestellen van uw medicatie via www.mijngezondheid.net kunt u uw medicatie bestellen via de receptenlijn en doormiddel van het inleveren van het etiket of recept in de daarvoor bestemde brievenbus op de praktijk.

Heeft u vragen?
Dan kunt u op www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo`s raadplegen. Daarnaast kunt u uw vraag stellen aan één van de assistentes.

 

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.