Jan van Renesseweg 6 te Renesse  |  Routebeschrijving
A A

Herhaalrecepten

Beste patiënt,

Door strengere eisen voor gegevensuitwisseling stoppen wij per 20 december met de mogelijkheid om losse medicatie te bestellen via het knopje “Herhaalrecepten bestellen” op onze website. Vanaf heden kunt u medicatie bestellen via de knop “Mijngezondheid.net”.

Met uw gezondheidsportaal kunt u online:

  • Uw medicatie herhalen
  • Vragen stellen via een e-consult
  • Gedeelde lab uitslagen bekijken
  • Uw dossier digitaal inzien
  • Gebruik maken van de Medgemak app

MijnGezondheid.net is bedoeld voor patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartspraktijk Renesse. U logt gemakkelijk in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digigd.nl.

U opent een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net door naar de website www.mijngezondheid.net te gaan.
Vervolgens klikt u op de grote knop “inloggen” op de hoofdpagina en logt u in (klik niet op aanmelden, bovenaan de website).

Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van www.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u digitaal het contract met huisartsenpraktijk Renesse.
Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Om veilig uw dossier open te zetten en uw privacy te waarborgen moet vervolgens ook de arts een handeling verrichten.
U zult begrijpen dat patiëntenzorg voorrang heeft boven administratieve handelingen en dat openzetten van uw dossier veilig, secuur en betrouwbaar moet gebeuren.
Hierdoor kan het even duren voordat u het dossier digitaal kunt inzien.

Naast het bestellen van uw medicatie via www.mijngezondheid.net kunt u uw medicatie bestellen via de receptenlijn en doormiddel van het inleveren van het etiket of recept in de daarvoor bestemde brievenbus op de praktijk.

Heeft u vragen?
Dan kunt u op www.mijngezondheid.net veel gestelde vragen en instructievideo`s raadplegen. Daarnaast kunt u uw vraag stellen aan één van de assistentes.

Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Renesse

———————————————————————————————————————————————————————————————————
Voor 14.00 uur bestelde medicijnen kunnen na 2 werkdagen vanaf 14.00 uur worden afgehaald. Chronische medicatie kan voor maximaal 3 maanden worden aangevraagd.

Medicijnen besteld op vrijdag na 14.00 uur of in het weekend besteld kunt u woensdag vanaf 14.00 ophalen.

Huisartsenpraktijk Renesse is ook gestart met een nieuwe herhaalservice. Patiënten die chronisch medicatie gebruiken, kunnen gebruik maken van de herhaalservice. Uw medicatie wordt automatisch voor u besteld als deze bijna op is. U hoeft dan zelf geen herhaalrecepten meer aan te vragen. De assistente kan u meer informatie geven hierover.  LET OP: niet alle medicatie kan in de herhaalservice. Zie voor de uitgebreide informatie: https://www.huisartsrenesse.nl/nieuws/herhaalservice/

Actueel

17/03

Informatiebijeenkomst Schildklieraandoeningen

Locatie: Ontmoetingskerk Goes Kor...

Lees meer
17/03

De Zeeuwse Leefstijlroute

'De Zeeuwse Leefstijlroute' richt z...

Lees meer
Archief