Jan van Renesseweg 6 te Renesse  |  Routebeschrijving
A A

Mogelijkheden voor contact met de dokter tijdens corona epidemie

Huisarts

Vanwege de huidige corona epidemie ligt het openbare leven grotendeels stil. Om het risico op besmetting van onze patiënten en medewerkers zo klein mogelijk te maken is de huisartsenpraktijk alléén geopend voor spoedzorg. Voor alle andere vragen dient u eerst telefonisch te overleggen de assistente.

De dokter kan voor de meeste klachten ook telefonisch een advies geven. Voor huidproblemen kan het nuttig zijn om een foto te mailen. Sinds vorige week hebben we ook de mogelijkheid om een video-consult met u te houden via de app Facetalk. Hiervoor heeft u een smart-phone of tablet nodig, waarop u de app kan installeren. De assistente kan u hier meer over vertellen.

Doordat de gewone spreekuren zijn komen te vervallen, is er genoeg tijd voor een telefonische afspraak met de dokter. U kunt ook buiten het bekende ‘telefonische spreekuur’ bellen met vragen. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 08.00 – 12.00 uur en van 12.30 tot 17.00 uur. Voor spoedgevallen zijn we de hele dag bereikbaar tot 18.00 uur.

Heeft u een vraag voor de dokter of loopt u toch al een tijdje met niet spoedeisende, maar wél hinderlijke klachten? Schroom dan niet om telefonisch contact op te nemen.

Apotheek

De apotheek blijft geopend, zodat we onze patiënten van medicatie kunnen blijven voorzien. De baxter rollen en medicatie uit de herhaalservice worden zoveel mogelijk bezorgd, zodat de drukte bij de apotheek beperkt blijft. We willen u vragen om bij de balie afstand te houden. Dit betekent dat er maximaal 1 persoon in de hal mag staan. Wilt u medicatie ophalen maar u bent u (of iemand in uw gezin) verkouden, aan het hoesten of u heeft koorts? Kom dan niet naar de praktijk maar overleg met de assistente. Zo nodig kan de medicatie bezorgd worden.

Naar archief

Actueel

02/04

Mogelijkheden voor contact met de dokter tijdens corona epidemie

Huisarts Vanwege de huidige corona...

Lees meer
25/03

Update corona: start videoconsulten

Voorlopig blijft de huisartsenprakt...

Lees meer
Archief