Jan van Renesseweg 6 te Renesse  |  Routebeschrijving
A A

COVID 19 vaccinatie

We krijgen de laatste tijd veel vragen over de vaccinatie tegen het corona virus. De eerste groepen (80+ ers) worden nu uitgenodigd door de GGD voor een vaccinatie. Deze planning gaat buiten de huisarts om, dus voor vragen verwijzen we u graag naar de GGD.

Nog even wat aandachtspunten:

  • De GGD zal u vragen om naar een centrale priklocatie te komen voor de vaccinaties. De vaccins die op dit moment beschikbaar zijn moeten in de vriezer  bewaard worden, en om die reden kan de huisarts deze vaccins niet toe dienen. U bent sneller aan de beurt voor een vaccin als u naar de centrale priklocatie gaat. De patiënten die niet in staat zijn om naar de centrale priklocatie te gaan, zullen door de huisarts gevaccineerd worden. Het is echter nog niet duidelijk wanneer deze vaccins geleverd worden.
  • De GGD zal u vragen om een actueel medicatie overzicht (AMO). We krijgen ook veel telefoontjes hierover. U hoeft hiervoor niet te bellen, maar kan gewoon langskomen op de praktijk. De assistente kan dan een AMO voor u uitprinten.

Meer informatie over de corona vaccinatie is te vinden op de websites van de Rijksoverheid, de GGD Zeeland en Thuisarts.nl.

Naar archief

Actueel

10/10

Dinsdag 11 oktober alleen open voor spoedgevallen

      G...

Lees meer
03/10

Griep- en Pneumokokkenvaccinatie

Tussen 4 en 12 oktober worden de ui...

Lees meer
Archief